Te vagy a Titok

Nálunk már a sulid alatt lehetőséget kapsz, hogy elkezd a karriered és remek hangulatban, barátokkal dolgozhatsz együtt. Tetszene?

Jelentkezem

Éttermi munkatárs

Kasszás

Kasszás

A pénztárgép kezelése és a rendelések felvétele mellett, Te közvetíted azt a vendégszeretetet, amivel még Sanders ezredes is fogadta látogatóit a saját éttermében.

CSOMAGOLÓ

Csomagoló

Csomagolósként szívvel-lélekkel készíted el ételeinket, akárcsak Sanders ezredes annak idején. A szendvicseink, salátáink megalkotása, és a burgonya sütése a feladatod.

SZAKÁCS

Szakács

Szakácsként az éttermeink szívében: a konyhában Te készíted el vendégeink részére az ínycsiklandó csirkerészeket. A friss csirke pácolása, panírozása és sütése a feladatod, pontosan úgy, ahogy azt Sanders ezredes megálmodta 1939-ben.

OKTATÓ

Oktató

Oktató pozícióban minden új belépő betanítása mellett a KFC varázsát is átadod az új dolgozóknak. A mindennapi munkád során részt veszel a kollégáid fejlesztésében, azért hogy mindenki a legtöbbet hozhassa ki magából.

Jelentkezem

Manager

Műszakvezető

A műszakban dolgozó csapatot támogatod és koordinálod. A KFC Vendégélmény és a minőségi kiszolgálás biztosítása mellett, Te felelsz a műszakban a jó hangulatért is. Ebben a pozícióban két feladatkör közül választhatod ki a Hozzád közelebb állót: Product vagy Facility Manager. A Product Manager feladata a mindig friss és minőségi termékeink garantálása: készletgazdálkodás, leltározás és rendelés. Facility Managerként pedig az étterem berendezéseinek megfelelő működését és tisztaságát biztosítod.

Étteremvezető helyettes

Étteremvezető-helyettesként a műszakvezetésen túl a munkatársaink toborzása-kiválasztása, fejlesztése, a beosztások elkészítése és a bérköltség tervezése a feladatod. Az étterem csapatának motiválásával, mentorálásával és csapatépítő programokat szervezésével biztosítod a kollégáink elégedettségét és az étterem tökéletes működését.

Étterem vezető

Étteremvezetőként a műszakvezetés mellett az egyik legfontosabb feladatod a manager csapatod irányítása és motiválása. Tulajdonosi szemlélettel vezeted az éttermed és felelősséget vállalsz a pénzügyi eredményekért. Célod a forgalom és a bevétel növelése, az eredmények állandó elemzése. Az éttermi csapat mentorálása által odafigyelsz a vendégelégedettségre és a minőségi kiszolgálásra.

Területi vezető

Területi vezetőként a saját régiódba tartozó éttermeket támogatod. A kiváló eredményeink elérése érdekében mentorálod és fejleszted az éttermeid vezetői csapatát. A hozzád tartozó éttermek pénzügyi céljainak és fő mutatószámainak meghatározásával és nyomon követésével a KFC márka tökéletes működését garantálod.

Jelentkezem